Gost Gost
| Naslov sporočila: Pomoč pri mojem forumu..^^ Ned Avg 23, 2009 12:14 am | |
| AYUDA-POMOČ
Potrebuješ pomoč v zvezi z tvojim forumom?
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ Pon Avg 24, 2009 1:48 pm | |
| Čudno ne ker sem admin& sprašujeem. Kako se naredi da je pod avatarjem napisnao neko vprašanje npr. How are you? |
|
Klarchy_May Lupita•
Število prispevkov : 7 H. iskre : 9 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ Čet Avg 27, 2009 5:08 pm | |
| Kako nardiš predogled slikce?? men ne rata...ok, plis če mi odgovorite čim prej! | |
|
BeBe* Adminstrator ™
Število prispevkov : 1123 H. iskre : 1675 Age : 28 Kraj : ^^RBD WorLd^
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ Čet Avg 27, 2009 10:15 pm | |
| - Klarchy_May je napisal/a:
- Kako nardiš predogled slikce??
men ne rata...ok, plis če mi odgovorite čim prej! Za predogled slikce klikneš [You must be registered and logged in to see this image.]ter v okvirček prilepiš url. povezavo. Če pa pa imaš sliko shranjeno na kompu pa klikneš [You must be registered and logged in to see this image.].Daš prebrskaj in host it potem pa izbereš url. Upam da sem kaj pomagaLa če še ti ni jasno kar uprašaj! | |
|
Klarchy_May Lupita•
Število prispevkov : 7 H. iskre : 9 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ Pet Avg 28, 2009 12:01 pm | |
| - BeBe* je napisal/a:
- Klarchy_May je napisal/a:
- Kako nardiš predogled slikce??
men ne rata...ok, plis če mi odgovorite čim prej! Za predogled slikce klikneš[You must be registered and logged in to see this image.]ter v okvirček prilepiš url. povezavo. Če pa pa imaš sliko shranjeno na kompu pa klikneš[You must be registered and logged in to see this image.].Daš prebrskaj in host it potem pa izbereš url. Upam da sem kaj pomagaLa če še ti ni jasno kar uprašaj! To že, ampak mene zanima kako se potli nardi predogled, k sliko pač dodam se mi naloži pač cela slika, ampak ne znam predogleda slike nardit, da bi jo pomanšala :oops: | |
|
Ančii. Lupita•
Število prispevkov : 14 H. iskre : 18
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ Ned Avg 30, 2009 3:20 pm | |
| jas bi prosla za kodo za ustopo...sm jo mela in sm ponesreč zbrisala...pliis...lah tut na zs če je skriunoost | |
|
BeBe* Adminstrator ™
Število prispevkov : 1123 H. iskre : 1675 Age : 28 Kraj : ^^RBD WorLd^
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ Ned Avg 30, 2009 4:23 pm | |
| sorry newem res..adminki če veta povejta po zs.ju | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri mojem forumu..^^ | |
| |
|