Duulce. novinar ™
Število prispevkov : 1314 H. iskre : 1613 Kraj : lj
| Naslov sporočila: 3.3 2010 Sre Mar 03, 2010 9:41 pm | |
| Heii myy girlsss <3<3 Heey agaain ! no jaa doons vm bom povedala oz. napisaalaa kwa sm dons delala taa daan Doons ob 7 ssm šla u sqql.. jaoo čisst sm bla zaspanaa.... ddvee urrci smo meeel slovo .. jaooo .... blo je krr neeeki .. čeprou je moj najlubšii predmt poleg anglee...meel smo ta tedeen slovnico in smo neek delal naa učbeniku .. no jaaa... bla je malcaa... končno mauu pučitka... sedelaa sm z mojimi bff ... paa vidla sipmatijo ... usaak daan lepši in lepši .. ampk njemu se jebe zame ( sorry grdaa beseda ) .. no ja ni blema.. .. pol smo meeel mato.. najbol čudaški predmt .. .. aampk po eeni strani sm komi čakala ... keer mi 8.a ... in 8.b ( kjer je moja simpatija ) ... anee ... hh .. 8.b nisso meel učitelce in smoo mogeel meet z njimi skp .. tko da smo bli 8.a pa 8.b skupi u klasu .. wiii ... kr neeki me je gledu jz njega ... haha ... jaoo .. bedak...no bo 100 % šee 1 teden ... pol smo meel biologijo .. delala smo neki z mikroskopi .. beda.. skor zaspala... ene črvičke gledaala čeez ta mikroskop .. oz. ene živalce so ble blekaa... pol smo meel 2 uri etikeee .. bli smo u skupinah paa pa smo delala neke plakate pa pol jih predstavlm .. kr neki.. blo je kosilo ... pol smo meel 2 uri plesaa.. tko da sm mela pouk do pou 4 ... aja na plesnih smo se učilen ples hip hop .. blo je še kr ureeedu ... no ja neki vs moram uprašat ... pč mi mroamo pr plesnih samii sestavt keografijo al kwa je tisto sranje ... no ja jz znam .. sam nikjer nč ne najdem na youtube da bi mau kopirala... mi mogoče lahko kdo kej najde... ? plisss ... aja pa še jz mam fuuuul tremee pa to preed useemi k te tko gledajo .. ples bomo pokazal naseledno sredo .. in se fuuuul bojim .. ene punce so tok neumne in se ti skos smeeejejo .. jao .. mi date kkšeen nasveet da mi bo boolš ... no ja too jee usee za doons .... bybyby & fsm & rtm aalll [b] | |
|