Se opravičujem ker sem pišem ampak želim da bi tole videli vsi ki grete na koncert od anahi;)
Napisali da bi na Anahijin koncert imeli milne mehurčke;
1. to lhako komu v oči poškropi se in balončke ne montiramo sami kam bodo šli kt da je čist moogče da nastane zmeda in se ti balončki poškropijo po obraziih
2. to fjn peče in če bi Anahi to odbila v uč ji ne bi bilo prijetno, in se zarad tega koncert lahko utd konča, ker re sni rpijetno in zlooo peče, sm že dobila tole v uč kar nekajkrat in res: PEČE!
3. Ne mi rečt da bo to na lastnno odgovortnos, ker ste tam vsi odgovorni za vsoje mehurčke, in to ni lastna odgovornost, če drugemu pride balonček vuč, ker si ti to pihnil, res da v uni zmedi ne bo noben prepoznal od koga seveda ta mehurčekk je , ampk lhk se pa polije na koga...in spet..ni dobrodošlo
4. Je dobra ideja in je fjn izvirna ampk ni za na koncert, ker preprosto toje zdej skoraj vsepovsod po forumih in bo potem dvorana ob pesmi Salvame čist polna tega, mislite da se bo Anahi kaj vidlo in da bo prijetno?
5. Morda se Vam zdi da pretiravam ampk goovrim resnico,
Tam bood lahko utd kakšni starški, ki ne bi ime starejše sestre, brata sestrična ki bi šouz njim na koncert in jih bodo nadomestili starši iz tega se potem lahko še sve razvije
Ne napadam, samo povem
Tole temo sem odprla ker v temi pod Chatom ni nobne komentirau mojga posta in bi rada da je tole vidno,
Upam da ste istega mnenja saj se bom tudi jaz udeležila koncerta in ne želim nobenih zasouzenih oči na koncewrtu zarad teh milnih mehurčkov ki ob stiku z okom pečejo, in to fjn pečejo, vsaj mene, sploh oa jih bi na koncerut lahko tsioč v uč dobiš, kaj pa zate morda je prf un ki bo to dobu v uč alergičen na kaj takega, in ne bo nič kriv, ker se je samo koncerta hotel udeležiti
Dejte razmislite malo in mi pomagajte da bi tole bilo vidno na čim večih fourmih, ker tole na koncertu z moje in še veliko strani ni dbrodošlo!!