Dinčuu./ najboljši ™
Število prispevkov : 991 H. iskre : 1435
| Naslov sporočila: Prijateljski forumi Čet Jan 28, 2010 6:10 pm | |
| Prijateljski forum/iPrijateljski forum pomeni, da imamo adminke še kakšen forum. Torej, da smo adminke še na katerem drugem forumu. Tukaj pa vam prestavljam moj forum,
na katerem smo adminke; [You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.]Tukaj pa lahko pokomentiraš forum. | |
|
Innex.° Adminstrator ™
Število prispevkov : 100 H. iskre : 150
| Naslov sporočila: Re: Prijateljski forumi Pet Jan 29, 2010 8:42 pm | |
| ;Tukaj sem administratorka jaz. Forum je zanimiv poun zabave. Administratorka sem jaz & še 2 ki nista iz tega foruma. ;P ;
[You must be registered and logged in to see this link.]
Če ti je všeč se registriraj. | |
|
Dinčuu./ najboljši ™
| Naslov sporočila: Re: Prijateljski forumi Pet Feb 26, 2010 2:04 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]No, tole je pa moj nov forumček. Lepo prosim,da se registrirate. Je o slavnih osebah in tisti, ki se želite preiskusiti kot zvezda se samo registrirajte ter poročajte meni na zs. Pliss registrirajte se! [You must be registered and logged in to see this image.] H v a l a ^^ | |
|
Dinčuu./ najboljši ™
| Naslov sporočila: Re: Prijateljski forumi Pet Jul 16, 2010 1:12 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Včasih sem bila adminka na HEFCM, pa pomojem bom s5, tako da ja. Na tem forumu smo adminke; jaz, alejandra. in še ena. Je forum o manijah, je aktiven in mnogim všeč, upam,da bo še vas očaral in se boste registrirali, sodelovali. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Prijateljski forumi | |
| |
|