| opozorila uporabnikov | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Dinčuu./ najboljši ™
Število prispevkov : 991 H. iskre : 1435
| Naslov sporočila: opozorila uporabnikov Pon Nov 16, 2009 8:50 am | |
| Tukaj bomo adminke kot tudi moderatorke pisale opozorila, če npmr. kdo ne bo upošteval pravil ali kaj podobnega.
Uporabniki, tukaj se ne piše! | |
|
| |
Dinčuu./ najboljši ™
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Tor Nov 17, 2009 6:36 pm | |
| love.dulce.x3 prosim da ne pišeš s zeleno barvo ali kakor koli drugače, ampak piši normalno [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Dinčuu./ najboljši ™
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Sob Dec 12, 2009 3:26 pm | |
| Annie" prosim, da urejaš art kotiček, v primeru, gre v arhiv. | |
|
| |
Dinčuu./ najboljši ™
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Čet Jan 28, 2010 5:41 pm | |
| anc* Tvoj kotiček se bo kmalu prestavil v arhiv, če nočeš tega pa hitro začni pisati!
annie" Opozorilo smo ti dali, torej tvoj art kotiček je že v arhivu. | |
|
| |
BeBe* Adminstrator ™
Število prispevkov : 1123 H. iskre : 1675 Age : 28 Kraj : ^^RBD WorLd^
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Sob Jan 30, 2010 9:13 pm | |
| Ni glih opozorilo [You must be registered and logged in to see this link.] pri pouku španščine moraš prej naredit temo v kateri se učenci prijavijo,no ker si glih ti nerabiš one teme zbrisat o tistih številkah [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Euaa* Adminstrator ™
Število prispevkov : 377 H. iskre : 512 Kraj : on RBD world
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Pon Feb 01, 2010 7:42 pm | |
| mairbd tukaj ni rbd.si kjer se pošilja smeške ampak forum tako da prosim ne piši samo smeške ampak kvalitetne poste. Še eno opozorilo in boš dobila naziv spammer. In z smejkoti se ne nabira poste. | |
|
| |
Innex.° Adminstrator ™
Število prispevkov : 100 H. iskre : 150
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Tor Feb 02, 2010 6:12 pm | |
| MaiRBD dobiš naziv spammer ker si danes zopet v neki temi samo smaille pošilala. Tko da zdaj pa rees bom ti dala spammer. -Še eno upozorilo & neboš imela tedenskega dostopa do foruma. | |
|
| |
Innex.° Adminstrator ™
Število prispevkov : 100 H. iskre : 150
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Ned Feb 14, 2010 1:44 pm | |
| Dinčuu./ ugotovila sem da imaš 3 uporabniška imena. JAs prosim da si 2 izbrišeš ker res ni fer da imaš 3. Saj s tem ne upoštevaš pravil. Oprosti ampak zame si enako praven član. [You must be registered and logged in to see this image.] Druga dva imena osebe [You must be registered and logged in to see this link.] sta:Nussi & gost. Dokazov nesmem lepit kr pol lahko kdo vidi njen IP. [You must be registered and logged in to see this image.]EDIT* & jas se bi s3njala v kolko te še enkrat opozorimo da izgubiš mesto admina. No to je moje mnenje. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Dinčuu./ najboljši ™
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov Ned Feb 14, 2010 2:57 pm | |
| Ok, izbrisala bom računa, in se oproščam, saj sem takrat bla malo zasukjena ko nismo mel članov. Lahko me bannate ali odstranite za admina. | |
|
| |
BeBe* Adminstrator ™
Število prispevkov : 1123 H. iskre : 1675 Age : 28 Kraj : ^^RBD WorLd^
| Naslov sporočila: Neb Ned Feb 14, 2010 3:29 pm | |
| - Dinčuu./ je napisal/a:
- Ok, izbrisala bom računa, in se oproščam, saj sem takrat bla malo zasukjena ko nismo mel članov. Lahko me bannate ali odstranite za admina.
Razumem te da si pač to naredla ker se še tolko poznam in vem da tega neboš več naredla,hotla si nekaj dobrega naret prej kot nekaj slabega.Ne bomo te odstranli | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: opozorila uporabnikov | |
| |
|
| |
| opozorila uporabnikov | |
|